Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > De Franse overheid

De Franse overheid

Regelgeving, formulieren, ambtenaren, auto invoeren, het gemeentehuis, trouwen, kinderen krijgen, begraven, cremeren.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

probleem na plaatsen bornes

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2004-11-15 23:05:15

Afgelopen voorjaar heb ik 2 bornes (grenspalen) laten plaatsen, die de grens tussen mijn land en de openbare weg markeren. Dit alles op initiatief van de locale burgemeester. Het plaatsen van de bornes had nogal wat voeten in de aarde, vanwege een verschil van inzicht over de plaats tussen de burgemeester en mijzelf. Na lang praten en de toezegging dat ik zou betalen werden ze toch nog geslagen. Sindsdien heb ik echter niets meer vernomen van zowel de geometre (ook geen rekening) als de burgemeester. Is actie van mijn kant aan te bevelen? En zo ja naar wie toe? Alvast dank voor reacties.

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2004-11-16 00:23:49

Jeroen,

Als jij akkoord bent met de plaats waar de grenspalen zijn geslagen, zou ik verder geen actie meer ondernemen en het hele gehannes als een fait accompli beschouwen. Wel verder vriendelijk blijven tegen de burgemeester en hem steeds een hand blijven geven.

Wim