Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Keuzemogelijkheid e-mailontvangst

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2004-11-18 23:54:10

Beste forumleden, Sinds vandaag is het mogelijk om bij de optie Volg via e-mail te kiezen voor een mogelijkheid om de reply-formulieren te ontvangen in html of gewoon 'text'. De instelling hiervoor is te vinden in Eigen gegevens. Wim

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2004-11-19 03:20:25

Beste Wim,

Ik voel mij nog steeds niet erg prettig met online-gedoe, maar begin stukje bij beetje de muziek te kennen.

Een oude Roemeense vriendin zou dit alles plaatsen onder het kopje 'vooruitgang' ook al zit je er ongemakkelijker door op je stoel. De voorbeelden daarvan die de afgelopen jaren op mijn dak zijn neergedaald zijn intussen niet meer te tellen.

Ik meen te hebben begrepen dat het voorbereiden van reacties of berichten 'hors connexion' in Outlook Express of een tekstverwerker kan geschieden, waarna 'alles selecteren', 'kopieŽren' en vervolgens invoegen in het tekstveld van het forum. Mijn onkunde dienaangaande heeft overigens alles te maken met mijn weerstand tegen Windows. 

Niettemin ben ik blij met de welige tent die je hebt opgezet (bedankt) en volg bij voorbaat - dat weet je - de instructies bij de ingang. Overigens niet blindelings, want ik ga er van uit dat in wederzijds overleg het technische ontwerp van het forum een soepele structuur zal krijgen.Enfin, jij bent de baas, dus trek maar lekker van leer.

Maak er een genoeglijke winter van, groeten aan Nora,

Jacques.