Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Berichten verwijderen op het forum ?

Auteur Bericht

avatar#5351
Johan (Fr)
Berichten: 32
Reacties: 115

#0 Geplaatst: 2004-12-05 00:23:38

Wim, Vooreerst m'n felicitaties voor het nieuwe forum, lijkt me veel overzichterlijker dan het oude. De vraag die ik me al een tijdje stel, is of het niet mogelijk is dat je na verloop van tijd berichten uit het forum kan wissen ? Momenteel zitten er in bepaalde rubrieken berichten/antwoorden die er niet thuis horen en de boel een beetje onoverzichtelijk maken om nog te kunnen volgen. Merci bien Johan (Fr)

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2004-12-05 11:15:07

Wim,
dit geldt vooral voor het 'blinde' bericht van aleene onder 'nutsbedrijven'.

Christian v.K.

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#2 Geplaatst: 2004-12-05 15:52:33

Bedankt voor jullie aandacht. Het is inderdaad mijn bedoeling om verkeerd geposte berichten of bij vergissing gestuurde reply's van tijd tot tijd te verwijderen om de zaak vooral overzichtelijk te houden. En oude berichten moeten op den duur ook niet meer in het berichtenoverzicht staan, maar via het archief zijn te raadplegen. Dat zijn nog de laatste dingetjes die moeten gebeuren met het forum. Voor de rest, met name de e-maildienst en de signalering van nieuwe berichten, loopt nu dacht ik vrij goed. Maar we blijven attent.
Wim