Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

boekingen 2005

Auteur Bericht

avatar#1855
jeanine
Berichten: 14
Reacties: 75

#0 Geplaatst: 2004-12-19 00:43:32

Voor alle gites ,vakantihuiseigenaren,en campingeigenaren, hoe lopen jullie boekingen voor 2005. Ik begin me een beetje opte winden over het gebrek aan boekingen.. Salut Jeanine ( daar is dat rotplaatje natuurlijk weer , heb ik echt niet toegevoegd)

avatar#1855
jeanine
Berichten: 14
Reacties: 75

#1 Geplaatst: 2004-12-19 01:02:50

hallo, bonjour,

Graag wil ik nog wat toevoegen aan mijn vorige oproep.

Worden jullie ook allemaal continue gemailed door allerlei sites die hun diensten aan willen bieden m.b.t. de verhuur van gites, vakantiehuizen etc.

Graag jullie reactie..

Jeanine

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2004-12-19 06:47:42

Hallo Jeanine,

Wellicht is er iets mis met je website of het email adres dat daar staat vermeld.

Ik heb al enkele malen een mail naar jullie gestuurd waar geen antwoord op is gekomen.

Als ik kan helpen laat het me weten.

Groeten,

Geert-Emo

vacances-en-france.nl

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#3 Geplaatst: 2004-12-19 06:49:13

In reactie op je tweede bericht:

Ja, het is dit jaar nogal druk op dat gebied.

Gelukkig is de prullebak groot.

Groeten,

Geert-Emo

avatar#50
Colombe
Berichten: 21
Reacties: 227

#4 Geplaatst: 2004-12-19 17:20:56

Wij hebben al 6 jaar een chambre d'hôtes en een gîte in de Dordogne die wij doorgaans goed verhuren, zowel 's zomers als in voor- en naseizoen. Afgezien van een enkele reservering van mensen die regelmatig komen, hebben we nooit in het voorafgaande jaar een reservering gehad, tot vorige maand. Bij ons beginnen de aanvragen voor het nieuwe seizoen doorgaans pas in de loop van januari / februari te lopen. En verder denk ik dat je de eerste jaren nog niet op een grote bezetting kan rekenen. Je zal zien dat je ook meer gasten krijgt naarmate je langer actief bent en je meer bekend bent bij de mensen in je woonomgeving. Enfin bref, ik zou me nog niet direct zorgen maken.

Natuurlijk wordt ik ook bestookt met emails van sites die ons graag erbij willen hebben, tegen soms exorbitante tarieven, zeker in relatie tot ons kleine bedoeninkje. Maar ik zou zeggen doe er je voordeel mee: Ik schat dat 90% van de bezoekers van onze site via dergelijke sites komen. En deze sites zijn - bijna - allemaal gratis! (bv de site van Geert-Emo). Belangrijk is natuurlijk ook dat je zelf een aantrekkelijke, goed werkende site hebt.

Tip: In het begin wordt je overstroomd door -veelal nieuwsgierige - familieleden, vrienden en bekenden. Laat ze op z'n minst een vriendenprijs betalen; ze vinden dat héél normaal.