Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Huizen kopen

Huizen kopen

Hoe om te gaan met de makelaars, notarissen, de bouwers en de Franse ambtenaren (vergunningen).

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Houten huis

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2004-12-22 20:42:59

Houten huis Wij zijn bezig met het kopen van een stuk grond, wij willen daar op een houten huis bouwen. Weet iemand of het wellicht lastiger is om in Frankrijk een bouwvergunning te krijgen voor een houten huis of maakt het niet uit. Heeft iemand ervaring met een houten "bouwpakket" huis? Prettige feestdagen Kim

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2004-12-22 21:38:17

Beste Kim,

ik herinner mij van het forum-oude-stijl ene Frank Schweppe, die in de Auvergne een geprefabriceerd houten huis neergezet heeft en hierover enthousiaste verhalen had.

Hij heeft de website

http://ballonbleu.free.fr

Succes, en de groeten aan Frank.

Christian von Klösterlein

avatar#5351
Johan (Fr)
Berichten: 32
Reacties: 115

#2 Geplaatst: 2004-12-22 22:07:00

Kim,

Hier in de buurt (71) heeft er iemand een "kast" van een houten huis neergepoot, als ik me niet vergis met een Zuid-Franse firma. Als je wil, neem ik wel met hem contact op, stuur je lijstje met expliciete vragen maar naar m'n mail adres, ik laat je wel iets weten dan. Als je er foto's van wil hebben geef je maar een gil, ga ik wel es bij hem langs.

Johan (Fr)

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#3 Geplaatst: 2004-12-23 08:32:49

hoi, wij hebben een stuk bouwgrond gekocht, zelf een huis ontworpen en door een specialist laten bouwen. (morvan, 58). we vertrekken er morgen weer voor een week naartoe, dus ik heb nu weinig tijd om te reageren. zelfde vraag als johan: wat wil je precies weten, mail me maar uitgebreid en dan zoek ik als we terug zijn rustig alle antwoorden voor je op,fotoos, tekeningen, de bouwer en wat je maar weten wilt.

salut,

marjorie