Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

verwarming per telefoon

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2004-12-30 21:09:42

verwarming per telefoon John Hoogervorst 30-12-2004 Ik heb begrepen dat je de electrische verwarming van jouw huis telefonisch de opdracht kan geven om aan te slaan. Handig als je in Noord-Frankrijk een tweede huisje hebt en als je daar naartoe op weg bent en ter hoogte van Brussel even kan bellen, een code kan intypen en in een verwarmd huis aankomt. Maar weet iemand hoe dit precies werkt?

avatar#304
fons
Berichten: 10
Reacties: 168

#1 Geplaatst: 2004-12-30 23:15:05

er zijn programmeerbare thermostaten in de handel die via speciale modules per telefoon te activeren zijn, zoals de "chronotherm 4" , dacht ik. een jaar of twee geleden heb ik hierover mijn installateur gesproken. mijn budget liet zulks destijds niet toe. wellicht kun je je licht opsteken bij thermostaat leveranciers.

succes

fons

avatar#1802
empyrée
Berichten: 4
Reacties: 78

#2 Geplaatst: 2005-01-01 16:55:47

Wij hebben denk ik de 'goedkoopste' oplossing ;-)

Degene die voor ons een sleutel bewaard laat ik weten wanneer we komen en hij zet van te voren de verwarming aan en zo komen we dus altijd in een heerlijk warm huis !

Afgelopen week hadden we zelfs de verrassing dat de door ons bestelde houtkachel zelfs al was geïnstalleerd toen we kwamen terwijl we met de installateur hadden afgesproken dat hij 's maandags na de kerst zou komen. Nu konden we met de kerstdagen dus al van onze nieuwe warmtebron genieten want ook voor de levering van hout was al gezorgd !!!

Petje af dus voor onze'sleutelman' ;-)

Sandra