Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

onderwijs

Auteur Bericht

avatar#2752
Hennie
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2005-01-06 09:53:23

Mijn man en ik gaan met twee kinderen van 13 en 15 jaar een jaar in Lyon wonen. Zij zullen daar naar school gaan. Kan iemand mij info geven over scholen in Lyon eo. Hoe heet het niveau waarin ze zitten (HAVO) Ik denk dat een internationale school het beste is omdat het voor een jaar is. Wie weet daar site-adressen van. Graag wil ik ook vragen of er jongelui zijn die met mijn kinderen willen chatten over het leven in Frankrijk. Ik zou graag willen dat ze het naar de zin zullen hebben. Mijn frans is slecht maar ik werk eraan. Daardoor zijn de sites die ik heb gevonden voor mij niet te ontcijferen. Ik hoop dat iemand ons wil helpen.

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2005-01-06 18:21:27

Je bericht is wat verdwaald, hoort thuis in de rubriek Dagelijks leven etc. waarin ook plek is voor 'onderwijs'. Wil je het daar nog een keer plaatsen?

Dank

Wim

avatar#304
fons
Berichten: 10
Reacties: 168

#2 Geplaatst: 2005-01-06 22:46:28

u(?) schreef:

ik hoop dat iemand ons wil helpen.

ik zou willen helpen, maar mijn kennis van de franse scholengemeenschap is te beperkt. ik kan jullie helpen aan de e-mailadressen van mensen met kinderen, die ongetwijfeld hun ervaringen als nederlanders met kinderen in frankrijk met jullie willen delen. dat wil ik echter niet - en plain public - doen. ergo als jullie je vraag privé willen stellen (a.j.van.maldeghem@hro.nl) zal ik de adressen aan jullie mailen.

fons

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#3 Geplaatst: 2005-01-25 13:45:49

Wij zullen jullie vragen eens bestuderen, over websites in Frankrijk e.d.

Wij hebben tevens de mogelijkheid, privélessen te organiseren in Nederland, om vervolgens beter beslagen ten ijs te komen in Frankrijk.

Wat je ook doet,.... voorbereidend, telefonisch, ter plaatse in Frankrijk o.i.d. ......deze lessen geven een geweldige ondersteuning hierbij en de vaardigheden zijn blijvend.

Onze docente in Amsterdam organiseert hiervoor in aangename privésfeer allerlei maatgesneden Franse sessies, individueel en voor groepjes tot ca. 4 personen. Tarieven zijn nader overeen te komen. Meer weten? Mail maar even, beneden aanklikken...