Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Joggen in Bourgogne-Sud

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2005-01-27 13:56:55

Ik heb weliswaar via google.fr een hoop atletiekverenigingen gevonden, ook in Zuid-Bourgogne (o.a. Tournus), maar nog geen enkele verwijzing naar iets minder formeels als bv. in Nederland de Roadrunners, of andere minder prestatiegerichte atletiekgroepjes. Een hint wordt op prijs gesteld, met name in de buurt van Tournus of Cluny. mvg, Cees van Halderen

avatar#5377
Truze
Berichten: 3
Reacties: 76

#1 Geplaatst: 2005-01-27 18:27:28

Ha Cees,

Over Joggen in de Bourgogne weet ik helaas niets voor je. Maar er is tegenwoordig een andere conditie verbeterende sport waarbij je kunt blijven kletsen. Veel kalorieen verbranden, longinhoud vergroten, ontlastend voor rug, schouders, knieen en heupen.

Het heet Nordic Walking. je doet het met twee poles(stokken) en eigenlijk ziet het eruit als langlaufen zonder latten.Ik ben ook nog maar in het stadium van informatie vergaren maar het lijkt mij het absolute ei van columbus op  fitheid gebied.Zoek op de Google zoekmachine en je kunt er een berg over lezen.

Er is o.a Nordic walking voor op het asfalt, voor in het weiland, voor heuvelachtig gebied.Veel leesplezier en 'bon courage'!

Truze