Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Laatste aanpassingen forum

Auteur Bericht

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#0 Geplaatst: 2005-01-30 17:14:04

De laatste weken zijn de nog losse eindjes van het karwei om de voormalige nieuwsgroep van Wanadoo naar de eigen website over te brengen, afgewerkt. Hieronder een opsomming van wat er sinds vorige week nog is toegevoegd/verbeterd:   Bij Eigen gegevens is een veld toegevoegd waarin de forumleden desgewenst iets over zichzelf kunnen melden. De tekst wordt zichtbaar voor de gebruikers als zij de knop 'profiel' van het medelid gebruiken.   De lettergrootte van de teksten in de berichten is iets verkleind. Ik vond de oude letter nogal groot en veel schermruimte innemen.   Aan het forum is nu ook een zoekmachine toegevoegd om oude berichten op te roepen.   Hier en daar zijn ikoontjes met ? geplaatst, waarin uitleg wordt gegeven over de functie van een bepaald onderdeel van het forum.   Bij het reageren op berichten worden nu ook boven het tikveld het oorspronkelijke bericht weergegeven en het laatste bericht over dat onderwerp. Referen aan die berichten is niet meer nodig.   Bij het maken van een nieuw bericht zijn wat opmaakfuncties opgenomen (vet, cursief, onderstreept, hyperlink maken).   Bij het werken met de e-mailfunctie is de naam van de afzender opgenomen in het berichtenformulier.   Dat was het weer even. Ik heb het idee dat de zaak nu goed draait. Niettemin ben ik altijd in voor suggesties voor nog andere verbeteringen. Wim    

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2005-01-30 17:50:08

Goede actie, Wim en je helper(s). Ik ben er mee tevreden.

Christian v.K.

avatar#5351
Johan (Fr)
Berichten: 32
Reacties: 115

#2 Geplaatst: 2005-01-30 23:20:14

Bij het reageren op berichten worden nu ook boven het tikveld het oorspronkelijke bericht weergegeven en het laatste bericht over dat onderwerp. Referen aan die berichten is niet meer nodig.

Vooral dit is echt een verbetering, vooral omdat ik de tekst iedere keer diende te copieren, vooraleer ik kon reageren op het bewuste stuk. Wat mij betreft is het forum nu "af".

Bedankt Wim

Johan (Fr)

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#3 Geplaatst: 2005-01-30 23:37:12

Het lijkt erop dat alles het nu doet. Ook de nieuwe functies zijn zeer welkom.

Vanuit de Auvergne ook de complimenten Wim!

groet,

Jan Willem.

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#4 Geplaatst: 2005-01-31 09:19:23

cher wim en consorten,

dank voor het vele werk dat jullie hebben verricht om dit forum steeds weer te verbeteren en aan te passen aan alle wensen.

laten we erop vertrouwen dat de kinderziektes er nu uit zijn. ik wacht met spanning op de pubertijd...

salut,

marjorie

-teveel is minder dan genoeg-