Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > De Franse overheid

De Franse overheid

Regelgeving, formulieren, ambtenaren, auto invoeren, het gemeentehuis, trouwen, kinderen krijgen, begraven, cremeren.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Caravan invoeren

Auteur Bericht

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#0 Geplaatst: 2005-04-11 10:50:52

Een vraag van iemand uit mijn omgeving die niet zo vaardig is met internet. Hij wil met zijn auto met Frans kenteken zijn Hollandse caravan (Nederlands kenteken) naar Frankrijk slepen om het daar verder te gebruiken. De caravan moet dus worden ingevoerd en daarvoor gelden ongeveer dezelfde regels als voor een auto. Mag hij met zijn Franse auto de caravan, die vermoedelijk zal moeten worden voorzien van een tijdelijk kenteken, naar zijn Franse stek rijden? Anders gezegd: wie heeft zoiets al eens bij de hand gehad? Wim

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2005-04-11 13:26:00

op een of andere manier kan ik geen nieuw onderwerp aanmaken

Dan maar zo; ik hoor allerlei berichten over dat een septictank op norm 2005 moet zijn, geldt dit alleen bij aankoop van een huis? en hoe zit het met de riolerring die elk frans dorp volgens EG besluit in 2006 gerealiseerd zou moeten hebben?

avatar#435
willem
Berichten: 9
Reacties: 124

#2 Geplaatst: 2005-04-11 15:14:39

Ik heb daar eens in het verleden ook eens een vraag over gehad, ik dacht dat je met Ned. caravan kenteken gewoon kon rijden en binnen 3 maanden dat Franse kenteken moet aanvragen.

Eigenlijk ook nooit een bevredigend antwoord op gehad, dus ben erg benieuwd naar (praktijk) ervaringen van anderen, aangezien ik binnenkort hetzelfde wil doen.

Willem