Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Subisidies bij verbouwen?

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2005-05-25 17:48:11

Men heeft mij hier (Saône et Loire) verteld dat de Nederlandse staat subsidies zou geven voor het verbouwen van een bestaande woning. Is dat zo? Waar kan ik terecht voor inlichtingen op het web?

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2005-05-25 20:51:20

Een mooi, maar sterk verhaal. Ik heb er in ieder geval nog nooit van gehoord. Wel bestaan er subsidiemogelijkheden (te betalen door Franse instellingen) voor het geschikt maken van huizen tot gîtes of chambres d'hôtes en bestaan er fiscale aftrekposten bij het opknappen van een huis. Echte subsidie is er ook voor energiebesparende installaties in je Franse huis. Zoek even op de site onder Geld (Belastingen) en Bouwen.

Wim