Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Lijst met leden die een website hebben?

Auteur Bericht

avatar#2868
Gerard D.
Berichten: 15
Reacties: 72

#0 Geplaatst: 2005-07-13 07:16:07

Is het niet een leuk idee om ergens op deze website (hoofdstuk Bouwen?) een lijst met links te plaatsen van nederlanders (alleen leden?) die een website hebben gemaakt over hun (vakantie)huis? Een verdeling in renovatie/nieuwbouw en/of regio is wellicht handig. Gerard D.

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2005-07-13 23:37:24

Ik vind het een prima idee en ben gaarne bereid om op de pagina's Bouwen ruimte te scheppen voor een lijst met Nederlandse website over bouwervaringen in Frankrijk. Dus, wie dergelijke sites bezit, melde zich en ik zal zorgen voor een rubriek. Dank aan Gerard voor de suggestie.

Wim

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2005-07-15 22:48:12

Even inhaken op het bericht van Gerard:

Ik probeer mijn vorderingen voor familie en ge´nteresseerden bij te houden middels een weblog. Gaat veel over het verbouwen maar persoonlijke aangelegenheden worden natuurlijk niet uit de weg gegaan. Of dat laatste interessant is voor bezoekers, betwijfel ik. Het webadres is daarom bewust alleen onder familieleden bekend.

Vandaar dat ik het volgende voorstel: is het niet mogelijk om een afbeelding (met bepaalde maximale afmetingen en Kb's) toe te laten in berichten? Zeker in de rubriek bouwen zegt een detailopname van een probleem zoveel meer dan woorden. Natuurlijk kan ik ook linkjes maken naar bepaalde foto's (die mogelijkheid heb ik), maar ik kan mij voorstellen dat sommige bezoekers die mogelijkheid niet hebben. Een fotootje van 20 Kb is al zeer helder in Jpg formaat. Dus je server zal niet enorme hoeveelheden gegevens moeten verwerken (afhankelijk van het aantal bezoekers natuurlijk). Ik kom zelfs uit de ICT, vandaar mijn opmerking.

Groet,

Guy