Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Edit functie inbouwen.

Auteur Bericht

avatar#2839
RoZwen
Berichten: 9
Reacties: 429

#0 Geplaatst: 2005-07-14 10:25:24

Beste Wim,   Zeer content met deze site en dit forum.   Maar zou er een edit functie kunnen worden ingebouwd zoals bij veel fora? Dan kan je je eigen fuoten verbeteren als dat er een keer doorslipt. Nu moet je er eigenlijk een herstelbericht achter zetten als dat een keer plaatsvind en het bericht dus al geplaatst is. En dát maakt het ook weer zo onoverzichtelijk dus laat je dat maar.   Cordialement, Rob.

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2005-07-15 01:47:18

Oef, lijkt me nogal ingewikkeld. De editfunctie is nu voorbehouden aan de moderator van de groep. Hij maakt van deze gelegenheid (nog) geen gebruik anders dan voor het verwijderen van per ongeluk geplaatste berichten. Ik zal het eens navragen bij de techniek. Wie constateert dat er ernstige fouten in zijn of haar geposte bericht staan, kan natuurlijk altijd een mailtje naar de moderator sturen met het verzoek deze fouten weg te halen.

Wim

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2005-07-16 11:05:32

Wim en Rob,

in het forum-oude-stijl bestoond de functie 'stuffen'; heb ik soms gebruikt. Dan verscheen in rode kleine lettertjes de notitie 'ce message a été modifié par l'auteur le ... à ... heures'.

Omdat dit nu niet meer bestaat maak ik langere berichten off-line in Word aan, waar ik een spelcheck heb.

Als de heren technici hier een eenvoudige oplossing zouden kunnen vinden ... veel minder ingewikkeld dan de door Wim voorgestelde optie via de moderator.

Groeten Christian v.K.