Informatie






Forum Archief



In december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.















Rubriekenoverzicht > De Franse overheid

De Franse overheid

Regelgeving, formulieren, ambtenaren, auto invoeren, het gemeentehuis, trouwen, kinderen krijgen, begraven, cremeren.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Ervaring NL auto importeren in Frankrijk

Auteur Bericht

avatar#5411
remco
Berichten: 8
Reacties: 32

#0 Geplaatst: 2005-09-22 19:54:29

Geen vraag, wel delen van ervaring. In NL een auto met grijs kenteken gekocht (markt van niet zo oude 2e hands bestelauto´s is in NL veel groter dan in de Aude) en deze gaan we importeren in Frankrijk. Eerder dit jaar al een NL auto geimporteerd, en nu weer midden in zo´n procedure, die luidt tegenwoordig als volgt: Voor een auto met geel kenteken vraag je bij je dealer in NL een Certificaat van Overeenstemming aan, daar staan o.a. technische gegevens van je auto in, kosten verschillen per merk (rond ±100 euro?).  Homologatiedocument bij de RDW is voor Frankrijk niet meer toepasselijk (zie website RDW). Bij de prefecture in F kan je dan met overleg van ook  aankoopfactuur, bewijs van woonplaats ("EDF") kentekenpapieren en identificatie, de auto inklaren/grijze kaart krijgen. Met een verkregen document de kentekenplaten laten maken. Is de auto ouder dan 4 jaar moet er ook nog een technische keuring gebeuren. De procedure die de RDW in NL aanhoudt met een moeilijk verhaal over auto-kenteken inleveren etc. in NL hebben we genegeerd. Tot dusverre lijkt het dat die vanzelf horen uit Frankrijk dat de auto is uitgevoerd. Voor de auto met grijs kenteken moeten we de fabrikant/importeur in Frankrijk (in dit geval) bellen om een document, waarschijnlijk ook zo´n CVO. Daarvoor moeten die per post eerst cheque, kopie factuur, kopie kentekenpapieren, kopie identificatiebewijs krijgen. Dan krijg je het begeerde doc. een week later (beloven ze). En dan weer naar de prefectuur dus.

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#1 Geplaatst: 2005-10-06 14:43:12

Remco,

Mijn hartelijke dank voor je bijdrage. Mij staat in de nabije toekomst ook zoiets te wachten (Landcruiser 90 op grijs kenteken, verhuizen naar FR).

Maar begrijp ik nu goed dat je voor een CVO voor een geel kenteken Landcruiser bij de NL dealer moet zijn, en voor een CVO voor dezelfde Landcruise met een grijs kenteken bij de importeur in FR?? Die laatsten hebben toch nog nooit zo'n rare NL grijs kenteken ombouw met bult op dak en dichte ramen gezien? (zouden ze zich niet doodlachen ;-)

Heb ik dit verhaal dus echt goed begrepen?

Salutations,

Jos

avatar#5411
remco
Berichten: 8
Reacties: 32

#2 Geplaatst: 2005-10-07 08:32:15

Jos,ja, van de week zo geregeld. Het ging om Citroen Berlingo. Indien deze geel kenteken zou hebben gehad, kun je CVO bij NL dealer aanvragen. Nu dit een grijs kenteken betrof moesten we PSA Citroen in Parijs verzoeken om soortgelijk document, kostte daar 120 euro...Misschien dat andere merken een andere procedure kennen. Kijk wel of je het in Franse taal kunt laten opstellen, CVO is een Europees document, misschien is het wel meertalig.Van de week naar de Prefecture, fluitje van een cent om NL kenteken papieren in te ruilen voor Franse carte grise. Kostte wel 238 euro, want bestelauto (utilitair) is voor deze transactie dan dus duurder dan gewone personen auto... (kost normaal voor een Berlingo iets van 130-160 euro, en is afhankelijk van factoren als PK, waarde, etc.).Ben benieuwd wat dat voor een Landcruiser 90 betekent :-)Met de carte grise laat je bij autoshop kentekenplaten maken (daar wisten ze ook niet waarom witte en gele kentekenplaten, zie draadje ergens anders in dit forum). Bevestigen laat je doen want moet geponst, erop schroeven mag niet in F.

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#3 Geplaatst: 2005-10-09 12:47:12

Ik ben wel benieuwd of iemand ook ervaring heeft met het omgekeerde - dus een franse auto importeren in nederland en zijn daar kosten aan verbonden?

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#4 Geplaatst: 2005-10-12 14:10:27

Het is niet slim om je auto niet uit te schrijven in Nederland.

De RDW weet niet dat je voertuig opeens naar het buitenland is vertrokken.

Bij de RDW kun je een exportverklaring invullen.

Je moet je kentekendelen meenemen (tenaamstellingsbewijs en kopie deel 3/overschrijvingsbewijs), de kentekenplaten en een legitimatiebewijs.

Je hoeft hier geen afspraak voor te maken.

Deze procedure duurt ongeveer 10 min.

Op het moment dat de RDW de gegevens in de computer zet is het voertuig uitgeschreven. Dit houdt in dat je niet meer apk plichtig bent en ook geen wegenbelasting meer betaald.

Mocht je nog willen rijden met het voertuig dan kun je een exportkenteken aanvragen. Het voertuig moet dan wel apk gekeurd zijn. De kosten voor alleen export bedragen €11.55. Als je ook een exortkenteken wilt zijn de kosten € 23.10.

Let op! de RDW regelt geen verzekering.

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#5 Geplaatst: 2005-10-12 14:21:58

Zag ook een vraag over het invoeren van een voertuig van Frankrijk naar Nederland.

Hier zijn wel kosten aan verbonden €70 voor een benzine auto. U moet hier voor een afspraak maken bij de RDW.

Uw voertuig wordt dan opnieuw gekeurd en u krijgt hetzelfde kentekennummer weer terug. Wel moet u weer naar de douane voor evt. BPM, mits het een personenauto is.

avatar#2767
pecheur
Berichten: 7
Reacties: 86

#6 Geplaatst: 2005-10-12 21:42:02

Wie onder ons is een beetje fiscalist of bekend met belastingen en invoerrechten op een nieuwe auto.

Mijn garagehouder in Nederland opperde om een nieuwe auto in te voeren, dan krijg een voorlopig kentekenbewijs  dat 7 dagen geldig is .Je betaalt in Nederland geen BPM en geen BTW, maar moet in Frankrijk btw betalen. Kent men in frankrijk ook een soort bpm, zal vast wel en hoe hoog is dit percentage? ( in nederlan 45 , 5 %).

groet Karel

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#7 Geplaatst: 2005-10-12 23:17:17

Dat verhaal is op de site zelf te lezen. Tik in de zoekmachine van de menubalk invoeren auto in en je vindt de informatie.

Wim

avatar#5411
remco
Berichten: 8
Reacties: 32

#8 Geplaatst: 2005-10-13 07:59:32

Merel, wij vinden formele RDW-procedure nogal gedoe, duur en tijdelijke kentekenplaten onhandig.Dus wij sturen na import van NL-auto in Frankrijk een briefje naar de RDW met kopie van: oude en nieuwe kentekenpapieren, rijbewijs.Krijg je keurig briefje van de RDW die de export bevestigen en verzoeken om de kentekenplaten te vernietigen. Sterker nog, de belastingdienst krijgt er ook hoogte van en retourneert met terugwerkende kracht de betaalde wegenbelasting.Zo 2 auto´s naar volle tevredenheid geimporteerd in F.

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#9 Geplaatst: 2005-10-13 21:41:17

Remco,

Ik ga eind dit jaar of begin volgend jaar de procedure in voor de LandCruiser 90. Ik zal mijn ervaringen hier op het forum delen.

Salutations, Jos

avatar#5379
Couhée
Berichten: 4
Reacties: 14

#10 Geplaatst: 2005-10-18 18:23:42

Bonjour allemaal,

Ik heb een Citroen Ami 6 break uit 1969 op NL kenteken. Deze wil ik invoeren in Frankrijk. Ik neem aan dat ik niet meer bij een dealer hoef aan te kloppen voor een technisch document á la Certificaat van overeenstemming.

Sterker nog: deze auto is in 1999 uit Fr naar NL geimporteerd schijnt het en nu ga ik er weer de andere kant mee op.Heeft iemand ervaring met invoeren van oldtimers in Fr?

Ik heb geen oude carte grise meer uit de tijd dat mijn auto van Fr naar NL gehaald is. Ik heb nu enkel de NL papieren.

Wie heeft tips? Ik hoor ze graag,

Ik heb inmiddels ook begrepen dat ik geen homologatieverklaring nodig heb (staat ook in papieren van RDW, die hebben het enkel over spanje, italie en portugal).

amitiés,

Michel

avatar#5411
remco
Berichten: 8
Reacties: 32

#11 Geplaatst: 2005-10-19 08:13:44

Michel, wij hebben met Citroen PSA in Frankrijk contact opgenomen voor onze Berlingo:tel 01 58 79 70 29

fax 01 58 79 77 38Als zij je niet aan de technische formulieren kunnen helpen, dan kan het denk ik ook zonder, maar dan moet je auto technisch gekeurd worden in Frankrijk. Dat moeten geimporteerde auto´s die in aanmerking komen voor APK (3 of 4 jaar en ouder) ook altijd.Ik zou toch even de NL dealer vragen of Citroen NL even bellen als ik jou was. Je weet maar nooit.

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#12 Geplaatst: 2005-10-19 15:22:36

Ik hoop dat dit de goede plaats is voor deze vraag.

Ik wil mijn Nederlandse 2CV meenemen naar Frankrijk, de Nederlandse platen houden. Een jaarlijkse nederlandse APK wordt dan moeilijk, want dan moet ik de auto 1x per jaar weer naar Nederland brengen. Mag je met een Nederlands auto zonder geldige APK in Frankrijk rijden? Wie kan mij helpen?

avatar#5411
remco
Berichten: 8
Reacties: 32

#13 Geplaatst: 2005-10-19 15:51:25

Als je vast in Frankrijk woont (hoofdverblijfplaats), zul je de NL auto van Franse papieren en kentekenplaten moeten laten voorzien. Maar dan betaal je dus ook geen wegenbelasting meer!Als je officieel in NL woont, maar een NL auto bij je 2e huis in Frankrijk zet, weet ik niet of je de APK kunt ontduiken. Wellicht dat de plaatselijke gendarme toch eist dat de auto verfranst moet worden. En Frankrijk kent natuurlijk ook de APK.Als je NL verzekering erachter komt dat jij of je auto continu in Frankrijk zijn, kunnen ze moeilijk gaan doen. In Frankrijk vind ik de autoverzekering trouwens wat betaalbaarder dan in NL, maar ze verzekeren in F geen auto´s met NL kentekenplaten.

avatar#5379
Couhée
Berichten: 4
Reacties: 14

#14 Geplaatst: 2005-11-03 21:00:25

Theoretisch mag er natuurlijk van alles niet, maar in de praktijk hoef je natuurlijk geen slapende fransen wakker te maken. Ik kan me voorstellen dat je wacht to je een verse APK hebt, dan zit je sowieso 1 jaar goed (of 14 maanden als je de 2 maanden benut die je de auto voor de APK datum mag aanmelden). Dan schijn je voorts je auto te kunnen laten schorsen..........in Nederland, dan heb je geen APK nodig.

Ik ben het echter met Remco eens dat het beter en makkelijker en misschien ook goedkoper is om je auto op frans kenteken te zetten. Je moet dan wel kunnen aantonen dat je een verblijfplaats in Frankrijk hebt (middels EDF factuur ofzo).

Ik ga binnenkort (december) mijn Ami 6 break uit 1969 in proberen te voeren en heb uitgezocht wat ik moet doen..........hopelijk verloopt dat soepel. Ik zal hier versalg doen als ik dat afgerond heb.

Remco, ik hoef geen verklaring uit Parijs te hebben voor deze oude auto aldus de dame van het Hotel des Impots. We zullen zien of dat klopt.

Jullie horen van me!

amitiés,

Michel

avatar#5352
La Grangette Rochepaule
Berichten: 1
Reacties: 7

#15 Geplaatst: 2005-11-07 10:17:38

...let op: mijn ervaring afgelopen week bij het Hotel des Impots in Tournon (Noord Ardeche) is dat men daar alleen de autopapieren kopieert en de aankoop factuur (evt. zelf maken... als er maar BTW op staat). Je krijgt dan het "Certificat d'acquisition etc". Men vroeg niet naar een CVO en niet eens naar het Controle Technique document van de 14 jaar oude Pajero op geel kenteken (had ik wel bij me, dag tevoren in  een keer ok, gelukkig...). Mijn EDF rekening werd slechts vluchtig bekeken.

Ik wacht nu op de CVO van Mitsubishi Nederland (100 euro plus BTW, wordt in het Frans opgesteld) om daarmee bij de Prefecture: DRIRE de auto nogmaals te tonen/keuren en de zaak af te maken tot een Carte Grise! Bij mijn weten is hier dus het conformiteits certificaat een must! Of zijn  er ander ervaringen?

Wie heeft ervaring met Mitsubishi France om daar een CVO te verkrijgen voor een grijs kenteken Pajero?

Groet,

Jaap. 

avatar#5379
Couhée
Berichten: 4
Reacties: 14

#16 Geplaatst: 2006-02-12 15:55:37

Zoals beloofd een verslag als alles in orde is. Iets later als beloofd, maar ik had geen haast.

Ik heb het dus voor elkaar. Mijn oldtimer - Citroen Ami 6 break uit 1969 - heeft een frans kenteken.De volgende stappen heb ik moeten zetten om een en ander voor elkaar te krijgen:

1. naar Hotel des Impots (in Chalon sur Saone) voor verklaring. Dat kostte een hoop overtuigingskracht. Men wilde er niet aan om mij zo'n verklaring te geven omdat ze er niet het nut van inzagen dat mijn NL auto een frans kenteken zou krijgen, zeker omdat ik deze auto heb staan bij mijn "residance secondaire" in Frankrijk, terwijl mijn residance principale in NL is. Uiteindelijk toch gelukt deze mensen te overtuigen. Als ik een auto in Frankrijk koop heb ik toch ook een fr kenteken als nederlander..

2. Een CVO aanvragen bij Citroen France, kosten 120 euro.

3. Een CT (controle technique) ondergaan in Frankrijk. Kosten 55 euro en 16 euro voor de contravisite, omdat ik er niet in 1x doorheen kwam (handrem was te slap en 1 lampje defect). Daarna met alle papieren naar de sous-prefecture in mijn geval (kan ook de prefecture zijn als je daar dichterbij woont). Ik had bij me: CVO, verklaring van hotel des impots, aankoopfactuur, rekening van EDF om adres in fr aan te tonen, nl autopapieren, goedkeuringspapieren van de Controle Technique >> formulieren invullen en 53 euro betalen (verschilt per soort auto en leeftijd van de auto, in mijn geval ouder dan 10 jaar en slechts 3CV fiscaal vermogen).

En jawel ik heb nu een carte grise en frans kenteken. Even naar de Feu Vert voor het maken van de platen (28 euro) en klaar. Nu nog verzekeren, daarvoor heb je een bous-malusverklaring van je NL verzekeraar nodig dat scheelt in de kosten.

veel sukses allemaal en amitiés,

Michel

avatar#3132
Advizeurpiet
Berichten: 20
Reacties: 952

#17 Geplaatst: 2006-12-30 22:07:22

Michel,

Mijn hartelijke dank voor je uitgebreide en leerzame verslag. Op dit moment loopt elders op dit forum de discussie "Oldtimer op Nederlands of Frans kenteken". Ook heb ik van alles over deze materie nageplozen op deze website. Maar ik stuit nu toch op iets vreemds.

In mijn geval betreft het een Ford Mustang uit 1966, in 1997 vanuit de USA in NL geimporteerd en nu dus op NL kenteken. Deze wil ik nu meenemen naar FR. Ik lees dat FR geen homologatieverklaringen meer accepteert en dat ik een CVO moet hebben. Prima, ik naar Ford NL, die mij vertelt dat voor autos geproduceerd voor 1998 geen CVO bestaat. Volgens www.ford-klanten.nl: "Een CVO-verklaring is alleen verkrijgbaar voor personenauto's die zijn geproduceerd na 1 januari 1998".

Wat nu? Heb jij -of ken jij mensen met- ervaring met het importeren van (amerikaanse) klassiekers vanuit NL in FR en die hun ervaringen willen delen?

Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank,

Jos

PS ik post dezelfde vraag naar de laatste respondent op de bovengenoemde discussie "Oldtimer op Nederlands of Frans kenteken", mijn excuses voor deze onelegante crossposting waarvoor ik geen betere oplossing kan bedenken.