Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

timmerwerk gezocht

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2005-09-26 18:14:03

hallo, Mijn naam is Freek (28) en ik zit er al een tijdje over te denken om een aantal weken van het jaar in (bij voorkeur) Zuid-Frankrijk kluswerk te zoeken. Niet dat het in Nederland zo slecht gaat met het vinden van opdrachten maar wil graag even m'n zinnen op iets anders zetten. Ik ben op zoek naar timmerwerk (en eventueel ander kluswerk) bij Nederlanders in Zuid-Frankrijk. Ik ben wat betreft gereedschap volledig uitgerust  en in bezit van eigen vervoer. Het liefst zoek ik een combinatie van werk en verblijf ineen. Het zou eventueel gaan om een aantal weken in de periode november 05 t/m april 06. Ik hoop dat mensen  op dit forum mij verder kunnen  helpen omdat ik niet zo goed weet waar te beginnen met het leggen van contacten. alvast bedankt!

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2005-09-29 12:48:00

Loop eens lang de pagina Nederlandse Fransen (links hier in de menubalk) en probeer contact te leggen met de Nederlandse verenigingen in Frankrijk (adressen  op de site). Zij beschikken alle over verenigingsbladen, waarin ook tegen bescheiden vergoedingen kan worden geadverteerd.

Wim