Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Favicon "verschijning"

Auteur Bericht

avatar#2881
Paul Subelack
Berichten: 85
Reacties: 128

#0 Geplaatst: 2006-01-03 22:39:10

Voor de volledigheid even uitleggen; een favicon is een FA vorite ICON welke geplaatst wordt in de adresbalk van een website. De favicon wordt zichtbaar als je naar de website gaat of wanneer je de site in je map met bookmarks hebt opgeslagen. Nu hebben vele websites een favicon, echter nog niet infofrankrijk.com. Wat schetst mijn verbazing,  in mijn map bookmarks staat bij de vermelding; "Wonen en Leven in Frankrijk" de franse vlag als favicon. Wim Bavelaar weet van niets en vindt dit onbegrijpelijk. Voordat ik er een pastoor bij roep wil ik vragen wie heeft er eenzelfde wonderbaarlijke verschijning van de favicon? Groeten, Paul

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2006-01-11 00:41:15

Paul,

Ik weet 't een en 't ander van www dus je verhaal klinkt me onwaarschijnlijk in de oren.

Tevens ben ik nog wel eens wetenschapper geweest en ik heb het proefondervindelijk proberen te testen met een negatief resultaat.

Ik zou maar eens rap naar de pastoor gaan voor een goede biecht of wat minder van die overheerlijke Franse nationale drank gebruiken tijdens het internetten :-)

Veel plezier

Karel

avatar#3336
Frans
Berichten: 19
Reacties: 277

#2 Geplaatst: 2006-01-11 10:55:26

Paul,

Het kan natuurlijk wl wat jij beschrijft, maar dan zou ik toch mijn huisgenoten en/of computerdelers eens aankijken. Wie in favorieten met de rechtermuisknop op een site klikt, kan dan daar het pictogram veranderen. Je kunt dan van je eigen harde schijf een pictogram van 16 x 16 pixels kiezen. Ik doe dat wel eens om een favoriet in het lijstje er uit te laten springen. Je kunt controleren of dat gedaan is door dezelfde handeling als hier beschreven uit te voeren en dan te kijken wat de bron is van je favicon. Dat zal vast meneer pastoor niet zijn.

Groet,

Frans