Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Probleem inloggen

Auteur Bericht

avatar#5487
labatave
Berichten: 4
Reacties: 2

#0 Geplaatst: 2006-01-05 20:53:36

Goedeavond,   Heb me gisteren geregistreerd op het forum en wilde vandaag inloggen, maar er werd aangegeven dat mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet bestonden. Heb mezelf opnieuw aangemeld met precies dezelfde gegevens als de eerste keer en dat werkte, is denk ik niet normaal? Ik probeerde net ook een mailtje te sturen naar forum@infofrankrijk.nl , maar die komt steeds terug als onbekend adres.....help!!!!

avatar#3320
Eric
Berichten: 1
Reacties: 58

#1 Geplaatst: 2006-01-06 09:43:00

Het is lastig om na te gaan wat het probleem is, belangrijkste is dat het nu gewoon goed werkt.Verder is de domeinnaam infofrankrijk.com, wat verklaart waarom de mail niet aankomt. Het goede mailadres is info@infofrankrijk.com of kijk op deze pagina: http://www.infofrankrijk.com/pagina/Reacties+en+vragen/462/

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2006-01-06 12:17:20

Ik had hetzelfde probleem, toen ontdekte ik dat mijn inlognaam met een hoofdletter geschreven was! Dus: je moet de inlognaam + wachtwoord exact zo invoeren al je 1e invoer!

Blijkbaar is het je nu wel gelukt want je hebt een bericht gepost..?! ;-)

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#3 Geplaatst: 2006-01-06 17:11:33

Ik voeg er nog aan toe: forumgebruikers die een half jaar niet hebben ingelogd, verdwijnen automatisch uit het bestand. Willen zij weer actief meedoen (dus niet alleen lezen) dan kunnen ze zich gewoon weer aanmelden, een procedure van twee minuten.

Wim