Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Wie kent CMU-(NF), SECARA of AGF

Auteur Bericht

avatar#5446
HansPiet
Berichten: 13
Reacties: 198

#0 Geplaatst: 2006-01-07 12:07:06

Het moment is daar om voor mijzelf een complementaire te zoeken. Mijn Partner is de afgelopen jaren verzekerd geweest bij AVIVA. Tot volle tevredenheid. Nadeel: de premie lijkt te stijgen met de jaren.   Via SECARA  lijkt een alternatief. Zijn er mensen die via hen al een paar jaar verzekerd zijn en wat is jullie ervaring? Met name de afhandeling. Automatisch via CPAM?

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2006-01-07 23:39:58

Er zijn vele honderden Nederlanders die een aanvullende 'collectieve' verzekering hebben afgesloten bij Secara. Ik heb tot nu toe geen negatieve reacties vernomen over de dienstverlening van deze aan de AGF gelieerde organisatie. De overkoepelende federatie van Nederlandse verenigingen in Frankrijk werkt samen met Secara.

Eerder is in het forum al gesproken over deze verzekeraar. Probeer nog even het archief.

Wim

avatar#5446
HansPiet
Berichten: 13
Reacties: 198

#2 Geplaatst: 2006-01-08 14:02:02

Wim, ook elders op deze site staat (naggenoeg) niets over de kwaliteit van Secara van een klant. dus mijn vraag blijft. Ik hoor graag van iemand over de kwaliteit van de dienstverlening.