Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

volgen per e-mail

Auteur Bericht

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#0 Geplaatst: 2006-02-03 08:12:09

het hele handige overzicht in het profiel dat je kunt aanvinken als je de berichten niet meer per mail wilt volgen, verdwijnt als je je (tijdelijk) voor deze optie uitschrijft.   t zou heel erg fijn zijn als het gewoon bleef staan zodat je daar aan en af kunt melden voor het volgen van alle berichten onder een bepaalde groep.   omdat ik voor mijn werk vaak een week weg ben en ik niet met een volgelopen mailbox wil zitten, wil ik dan even alle mail stopzetten. dat gaat nu gemakkelijk, maar voor ik ze weer allemaal aan heb.....   groet,   marjorie

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#1 Geplaatst: 2006-02-03 09:46:55

Marjorie,

ik weet niet wat er bij jou anders is,

maar ik heb het net weer geprobeerd:

de voor mij onhandige en eigenlijk totaal overbodige e-mail functie proefgewijs gereactiveerd en weer gedeactiveerd, en daarna nog eens hetzelfde.

Wat moet ik overigens met die onhandige mails?  Loopt mijn mailbox vol met alle mogelijke berichten. Wees blij dat je hier een écht forum hebt. Ik ga liever zelf naar het forum en kijk wat er in de voor mij interessante rubrieken is, de andere markeer ik allemal als gelezen. Gaat veel sneller dan e-mails doorpluizen!

Christian v.K.

avatar#3428
jean-paul le chateau
Berichten: 33
Reacties: 933

#2 Geplaatst: 2006-02-03 09:57:32

ik daarentegen volg de berichten uitsluitend per e-mail, alleen voor reacties log ik aan op het forum. het linkje onderaan de e-mail is ook erg handig om te reageren. voordeel van e-mails is dat je geen zelf-discipline nodig hebt om regelmatig door het forum te snuffelen en je e-mails makkelijk kunt bewaren in specifieke folders in je mail-programma.

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#3 Geplaatst: 2006-02-12 12:01:29

smaken verschillen...zelfs als t over mail gaat..

maar ik kan alleen in het forum zelf de 'volgen per e-mail functie' activeren en de-activeren?

en dus niet via mijn profiel. daar kan ik allen de-activeren.

als activeren bij jullie wel kan zou ik graag een tip hebben over hoe de te regelen?

groet,

marjorie

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#4 Geplaatst: 2006-02-14 00:46:53

Activeren of deactivieren van de e-mailoptie kan alleen via de website en wel door te klikken op de daarvoor bedoelde tekstje bovenaan elke rubriek. Of bedoel je dat niet?

Wim

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#5 Geplaatst: 2006-02-14 07:51:29

wat legt dat toch soms lastig uit.... alleen met woorden.

als ik me heb aangemeld voor het volgen van alle berichten per e-mail met het tekstje bovenaan de rubriek, krijg ik een lijstje onderaan mijn profiel waar alle rubrieken die ik heb aangeklikt om te volgen, onder elkaar verschijnen met een hokje erachter.

om het volgen per e-mail uit te schakelen, hoef ik alleen die hokjes aan te vinken en ik ben klaar. heel handig!!!

ik vroeg me dus af of dat ook niet andersom kan.

een lijst met rubrieken in je profiel met een hokje erachter zodat je in 1 scherm aan kunt vinken welke rubrieken je per e-mail wilt ontvangen en welke niet. wellicht onnodig om te zeggen, maar dat gaat natuurlijk niet op als je alleen een onderwerp in een rubriek wilt volgen.

hoop dat ik zo duidelijk ben???

groeten,

marjorie