Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Huizen kopen

Huizen kopen

Hoe om te gaan met de makelaars, notarissen, de bouwers en de Franse ambtenaren (vergunningen).

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

fosse septic

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2006-02-22 10:52:34

hallo, ben nieuw op dit gebied en wil graag weten hoe het zit met de fosse septic,is dat nu verplicht of hoe gaat dat allemaal. en je hoort verschillende prijzen hieromtrent.  

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2006-02-23 00:05:49

Frankrijk is bezig om in bebouwde gebieden riolering aan te leggen, waarop je je dan verplicht moet aansluiten. In de buitengebieden is nog te volstaan met fosses. De fosse septique is 'uit', het gaat nu om de fosse toutes eaux, dus al het huishoudelijk afvalwater (geen regenwater van het dak) gaat naar de fosse.

Op elk gemeentehuis zijn folders te krijgen.

Bovendien is in dit forum al herhaaldelijk over het onderwerp gepraat. Raadpleeg het archief en je wordt een stuk wijzer.

Wim