Informatie






Forum Archief



In december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.















Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Probleem met Opera op dit forum

Auteur Bericht

avatar#2839
RoZwen
Berichten: 9
Reacties: 429

#0 Geplaatst: 2006-02-25 09:17:17

Om maar met de deur in huis te vallen. ik gebruik als browsers Opera en Explorer 6. Zoals ik ook al uit andere reacties uit dit forum heb begrepen lukt het ook mij niet om in Opera in het tekstveld iets te tikken. Gek genoeg kan dat hier in de titelbalk wel. Is hiervoor een verklaring en een oplossing? Ten tweede; In Opera zie ik onderaan icoontjes van vet/schuin/onderstrepen en url. Maar in de Explorer browser zie ik deze niet onderaan staan. Ra ra? Wel weer "verzenden en terug". Verder ziet het er normaal uit. Bij andere fora waar ik op kom merk ik geen problemen op dit punt. Is ook hier een verklaring voor? Rob.

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2006-02-25 13:09:15

Beide kwesties zal ik voorleggen aan de jongens van de techniek.

Wim