Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Personeel gezocht. Mei tot en met juli in de Dordogne

Auteur Bericht

avatar#5555
Irvin
Berichten: 1
Reacties: 8

#0 Geplaatst: 2006-03-13 09:41:48

Om aan de zomerdrukte het hoofd te bieden, zoeken we een flinke kracht om samen met ons personeel (Fransen) vooral tuinonderhoud te doen. Daarnaast zijn er ook andere klussen te klaren. Het is hard werken. We starten vroeg in de ochtend en we werken ook op zaterdagochtend. Het gaat om de periode van mei tot en met juli en wellicht nog wat langer. Vrije dagen zijn uiteraard in overleg op te nemen.   Daar staat tegenover dat het een prachtige omgeving is, je veel mensen ontmoet en je Frans met sprongen vooruit zal gaan. Kost en inwoning bespreekbaar. Je krijgt een tijdelijk arbeidscontract bij een Nederlandse bv, die je vervolgens detacheert.   Suur een mailtje voor meer informatie.

avatar#3497
egbert
Berichten: 9
Reacties: 6

#1 Geplaatst: 2006-03-13 19:37:50

hallo,

even wat vragen

waar is het precies in de dordonge

groeten egbert

avatar#5555
Irvin
Berichten: 1
Reacties: 8

#2 Geplaatst: 2006-03-13 21:25:41

We beslaan een behoorlijk deel van de Dordogne grofweg het gebied tussen Nontron, Riberac, Montpon Menesterol, Marmande, Villeneuve sur Lot, Gourdon, Souillac, Terrasson la Villedieu, Nontron. Zeg maar ruim een uur rijden in alle richtingen vanuit Le Bugue. Ons bedrijf is gevestigd in Sainte Alvère.