Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

t spookt weer...

Auteur Bericht

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#0 Geplaatst: 2006-03-24 07:37:13

ik zie tot mijn verbazing dat de dubbele aanhalingstekens openen en sluiten in een bericht van mij getransformeerd zijn tot "backslash aanhalingstekens" in de volgende zin:   voor hett eerste zou je wellicht een apart onderwerp \"alternatieve manieren om ambtenaren iets duidelijk te maken\" moeten inlassen........................   welk digispook is daar verantwoordelijk voor???    salut,   marjorie 

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#1 Geplaatst: 2006-03-24 07:42:03

het gebeurt dus alleen als ik een bericht in mijn mail krijg, vandaruit kies voor 'plaats en reaktie via de website' en dan mijn bericht typ.

in het bovenstaande bericht, geplaatst via rechtstreeks inloggen op de site, gebeurt het dus niet, daar komen de aanhalingtekens gewoon over.

misschien is het hetzelfde spook dat ervoor zorgt dat je links in via de mail ontvangen berichten niet kunt aanklikken????

salut,

marjorie

avatar#3523
anna
Berichten: 10
Reacties: 29

#2 Geplaatst: 2006-03-25 22:03:26

nou ben ik absoluut geen wizzkid, maar moet je niet gewoon op ctrl en dan shift drukken. Bij mij gaan ook de tekens wel eens door elkaar omdat ik dan p.o op een toets gedrukt heb en dan staan mijn haakjes achterste voren en mijn apostrofjes zijn ook helemaal de weg kwijt en zo. Of is dat te simpel gedacht?

groetjes Anna

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#3 Geplaatst: 2006-03-26 09:53:11

ik zie bij meer berichten dat het misgaat met de aanhalingstekens. en het gebeurt alleen als je vanuit een via de mail ontvangen bericht reageert en niet als je een nieuw bericht aanmaakt in de website.

t zal wel t zelfde spook zijn dat de links verhaspelt als je je berichten via de mail leest.

salut,

marjorie