Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Kunst en Cultuur

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2006-04-15 13:38:47

Zou het een idee kunnen zijn om een extra item of apart gedeelte toe te voegen aan het forum? Ik weet dat het niet bedoelt is om reclame te maken maar om elkaar op de hoogte brengen van activiteiten die her en der georganiseerd worden. Dit is misschien toch leuk? Een soort van uit-agenda?

Natuurlijk (?!) denk ik niet aan activiteiten die alleen voor Nederlanders toegankelijk zijn. Juist mooi om verschillende mensen tegen te komen maar een vorm van informeren eh...en daardoor is het toch ook adverteren?

Het zou overzichtelijk gedaan kunnen worden door Frankrijk in regio's in te delen?

Ik zou het leuk vinden en de betrokkenheid bij het Forum wordt misschien nog steviger?

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2006-04-19 19:25:31

Het is een mooi idee, maar praktisch welhaast onuitvoerbaar. Frankrijk is zo'n groot land met vele duizenden activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Je zou met twee mensen een dagtaak hebben om het allemaal bij te houden en te rubriceren. Gaan we dus niet doen. Er bestaat al geruime tijd een Nederlandstaligewebsite waarop veel evenementen zijn genoemd in Frankrijk.

www.lautreagenda.com/

Wim