Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

verblijf in caravan of woonwagen tijdens nieuwbouwprojekt, mag dit??

Auteur Bericht

avatar#5594
karl3
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-04-30 18:26:35

Hallo,

momenteel woon ik in belgië, maar binnenkort wil ik me vestigen in frankrijk, ik heb daar een lapje grond gekocht op een verkaveling(lotissement), nu is het wachten op de bouwvergunning voordat de bouwfirma kan beginnen met de bouw van m'n huisje. Het probleem is nu dat ik me al in frankrijk zouw willen vestigen voordat het huis af is. Is het mogelijk om je domicilie te plaatsen op dit adres als je er verblijft in een caravan, ook al is het huis bijlange nog niet af??

Aangezien het een sleutel op de deur firma is, wordt het huis pas m'n eigendom na de oplevering, de grond is wel in mijn bezit.

Kan ik ook elektriciteit krijgen, normaal wordt er op de werf een voorlopige elektriciteitskast geplaatst

vriendelijke  groeten karl

avatar#148
marjorie
Berichten: 68
Reacties: 332

#1 Geplaatst: 2006-05-01 11:17:36

bij ons (58 morvan) mocht je niet eens een caravan plaatsen langer dan 3 maanden. na wat heen en weer geschrijf met de mairie mocht t nog steeds niet maar we hebben hem gewoon laten staan en daar geen problemen mee gehad. nu staat hij er nog maar naast het huis, en dat is het geen probleem meer.

geen idee of je er domicilie krijgt.

elektra is geen punt. een bouwaansluitig is mogelijke (temporaire) maar heeft wel een beperkte duur, bij ons was dat maximaal 2jaar ( 1 jaar plus 1 jaar verlenging). daar zijn ze erg strikt in. geen idee of dat een landelijk regeling is.

succes

marjorie