Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

WA Verzekering Grasmaaier !

Auteur Bericht

avatar#2901
Wim Vos ZW Atlantique
Berichten: 2
Reacties: 104

#0 Geplaatst: 2006-05-03 12:28:33

Misschien trap ik een voor velen openstaande deur in, maar voor mij is onderstaande info nieuw, en verrassend genoeg om hier te schrijven

Je Franse WA verzekering (Multirisque Habitation) dekt in meeste gevallen NIET de schade die je veroorzaakt met het soort grasmaaier waar de bestuurder bovenop zit, (als een soort mini-tractor.) In het Frans: een tondeuse autoportée et autotractée, machines die gewoon bij iedere bricolage te koop zijn.

Je kunt denken aan schade door wegschietende stenen, of letsel bij een gast of bezoeker. Bij twijfel contact opnemen met de verzekering en evt polis aan laten passen. Ik heb overigens geen flauw idee hoe een NL verzekering hiert over denkt. Groet.

avatar#3521
hans
Berichten: 5
Reacties: 90

#1 Geplaatst: 2006-05-09 17:05:48

Even serieus, niet lachen,

Zorg dat er nieumand in de buurt komt zou ik zeggen.

Ja als je een camping hebt dan wordt dat moeilijk.

Maar een prive tweede huis, ik denk aan een bordje: "verboden toegang als er gemaaid wordt"

Nu moet ik weer vreselijk lachen, sorrie

avatar#57
Richard
Berichten: 25
Reacties: 297

#2 Geplaatst: 2006-05-09 17:11:10

Niet te hard lachen: waarschijnlijk is dat inderdaad afdoende!

Onze schuur heeft een nogal slecht dak (we wachten nog op een offerte), waar visite van de buren wel eens hun auto bij parkeren. Nu werden we door de langskomende burgemeester (!) erop gewezen dat wij aansprakelijk zijn voor bv een dakpan die door een auto dendert ... behalve als er een bordje op de schuur hangt die aangeeft dat dit gevaarlijk kan zijn!!!

Groetjes, Richard