Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Zinloos geweld...

Auteur Bericht

avatar#3302
dicck
Berichten: 15
Reacties: 282

#0 Geplaatst: 2006-05-08 15:10:47

Opmerkelijk dat het zinloze verbale geweld van Vautour ten aanzien van HansPiet gewoon zijn gang gaat.

En dat er niemand op reageert vind ik eigenlijk nog vreemder.

Vautour, u doet uw naam geen eer aan: een gier valt alleen aan als ie moet eten!

Houdt op met uw potsierlijke aanvallen!

Dick

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2006-05-08 18:19:39

De laatste 'aanval' van forumlid Vautour dateert al weer van enkele dagen geleden. Een lichte animositeit op een forum tussen gebruikers van verschillende pluimage kan de aantrekkelijkheid van het lezen van de bijdragen meestal slechts vergroten. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Als het de spuigaten uitloopt en de gedachtenwisseling ontaardt in scheldpartijen, dan zal deze moderator - van wie bekend is dat hij mild en tolerant orde houdt - zeker ingrijpen.

Wim

avatar#3302
dicck
Berichten: 15
Reacties: 282

#2 Geplaatst: 2006-05-08 23:07:34

Noem dit maar een lichte animositeit... Het woord haat is al gevallen!

Dat dit het forum aantrekkelijk zou maken, dus dat de lezers zich hiermee zouden vermaken, vind ik niet erg hoopgevend voor het morele en culturele niveau van de lezers.

Moet ik het soms als een catch-as-catch-can-wedstrijd zien? En dat daarvoor hier belangstelling bestaat? Bij mij in elk geval niet. En ik denk bij de meeste andere lezers ook niet. Ik denk dat ze gegeneerd naar het volgende bericht scrollen.

Dick

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#3 Geplaatst: 2006-05-09 19:14:29

Nogmaals, als het de spuigaten uitloopt, volgt er mijnerzijds zeker een reactie of optreden. Als deelnemers het niet met elkaar eens zijn en daarbij in plaats van argumenten persoonlijke onheusheden gaan debiteren, is het tijd om in te grijpen. Ik heb tot nu toe niet ervaren dat er grenzen zijn overschreden. Maar wij blijven ter zake diligent.

Wim