Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Berichten per e-mail: nieuwste bericht bovenaan

Auteur Bericht

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#0 Geplaatst: 2006-05-23 21:39:13

Hallo,

Eén van de onderwerpen van het forum (Nutsbedrijven) volg ik per e-mail en een aantal andere berichtjes klik ik ook wel eens aan om ze per e-mail te volgen.

Dit is natuurlijk hartstikke handig, maar als je de e-mail ontvangt staat er altijd bovenaan de e-mail het allereerste bericht van het onderwerp (dit is sowieso niet altijd interessant als het n-de antwoord bijvoorbeeld helemaal niet meer over hetzelfde onderwerp gaat, maar dat terzijde) en pas daaronder het nieuw geplaatste bericht.

Aangezien ik mijn mail regelmatig op mijn mobiele telefoon lees en ik daar dus wat meer moet scrollen om hele mails te lezen en ook omdat ik dat op mijn PC ook wel logischer zou vinden, vroeg ik me af of het niet mogelijk is het e-mail bericht te beginnen met het nieuw geplaatste bericht?

Alvast bedankt!

Groeten,

Thomas Vergouwen 

avatar#3320
Eric
Berichten: 1
Reacties: 58

#1 Geplaatst: 2006-05-26 14:10:10

Ik ben benieuwd naar de mening van andere gebruikers betreffende dit onderwerp.
Als er meer mensen zijn die deze wijziging graag zouden zien dan kunnen we deze doorvoeren. We moeten voorkomen dat er wijzigingen worden gedaan die slechts door enkele mensen als vooruitgang worden gezien, terwijl de overige gebruikers het als achteruitgang ervaren.

Kortom: wie van de andere forumgebruikers zou bovengenoemde wijziging ook graag gerealiseerd zien? 

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2006-05-26 17:09:40

Je lost er maar weinig mee op, omdat je van de ene chaos in de andere belandt. De verwatering van het onderwerp is dan echt helemaal niet meer te volgen.