Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

externe websites in nieuw window openen

Auteur Bericht

avatar#294
Wouter
Berichten: 3
Reacties: 6

#0 Geplaatst: 2006-06-25 10:05:12

als je op een URL van een externe website in een bericht klikt, kom je na het bezoeken van die website soms lastig terug in het forum. De back optie blijft soms hangen in een intro-script.

mijn voorkeur zou zijn om externe websites standaard in een nieuw browser-window te openen.  

avatar#3320
Eric
Berichten: 1
Reacties: 58

#1 Geplaatst: 2006-06-26 12:17:54

Op het forum is het reeds mogelijk om links in een nieuw venster te laten openen. Wanneer men een link aanmaakt kan men hiervoor kiezen bij "Bestemming". Wanneer hier 'Openen in nieuw venster (_blank)' wordt gekozen, zal deze link altijd in een nieuw scherm worden geopend. Bv. Gites.nl - Vakantiehuizen in Frankrijk 

De reden dat deze optie niet standaard aan staat is omdat het een beetje ingaat tegen de webafspraken; Het openen van een nieuw venster zonder dat de gebruiker daar om vraagt.

Een simpele oplossing: houdt de SHIFT toets ingedrukt bij het klikken van de link, deze wordt dan in een nieuw scherm geopend (werkt op zowel Internet Explorer als FireFox)