Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > De Franse overheid

De Franse overheid

Regelgeving, formulieren, ambtenaren, auto invoeren, het gemeentehuis, trouwen, kinderen krijgen, begraven, cremeren.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Franse auto kopen in Nederland!

Auteur Bericht

avatar#5693
jannus
Berichten: 2
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-07-25 21:33:18

Hoi!

Ik woonde in Frankrijk maar ga nu weer in Nederland wonen. Mijn fantastisch mooie auto: Peugeot 206, diesel, ruime achterbak, elektrische ramen, zwart, luxe interieur, 3-deurs, airco, 120.000KM. met Frans kenteken (dit kan veel financiele/fiscale voordelen hebben...........vragen? Bel me gerust!), 6 jaar oud, met een pittige Franse motor wil ik gaan verkopen. Ik weet dat veel Nederlanders een huisje hebben in Frankrijk en velen hebben reeds een huisje maar ook een auto met Frans kenteken nodig. Zij kunnen een auto met Frans kenteken kopen omdat ze een adres/huis hebben in Frankrijk!

Welnu, de mijne wil ik gaan verkopen en ik verkoop haar met liefde aan een Nederlander. Dus wie interesse heeft kan me bellen (0644223630) of mailen (jjriet@hotmail.com).

Prijs: 4500euro...............à débattre!!!!!!!!!!!!!!

Deze magnifique wagen is te bezoeken in het Zuiden van Nederland (omgeving Breda)!

Groeten!