Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Telefoon, internet, televisie, gas, water en licht

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Goede Tijden, Slechte Tijden...!

Auteur Bericht

avatar#5699
Ard
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-07-30 19:21:32

Hoi!

Wij zijn net nieuw in Frankrijk komen wonen (Parijs) en naast dat we zeer veel nieuwe dingen ontdekken, missen we ook het een en ander: vooral onze Nederlandse TV zenders! We hebben hard gezocht (ook op deze site) maar zijn er tot op heden nog niet in geslaagd om een manier te vinden om onze favoriete series in Parijs te kunnen volgen (o.a. Goede Tijden Slechte Tijden - ha ha!).

Onze situatie is als volgt: we mogen op ons (monumentale) appartement in het centrum van Parijs geen schotel plaatsen. De pakketen die aangeboden worden via kabelexploitanten (NOOS, Canal+) hebben geen Nederlanse zenders in hun bundel zitten.

Is er iemand die ons aan informatie kan helpen over hoe we dit het beste kunnen aanpakken?

Alvast vriendelijk bedankt.

Groet, Ard en Ines

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2006-07-30 20:22:34

Voorzover ik weet is dat zonder schotel inderdaad helaas niet mogelijk ... :-(

Was jullie favoriete soap-serie nu maar Onderweg Naar Morgen dan kon je nog terecht op Uitzending Gemist ;-). Mocht je de site nog niet kennen dan is het sowieso een interessante site, al was het alleen maar om te (her)ontdekken dat de Nederlandse publieke omroep best behoorlijk wat interessante en/of leuke programma's uitzendt! 

De commerciële zenders, met uitzondering van Talpa die zelfs live op Internet uitzendt, hebben voor zover ik weet geen vergelijkbare dienst. 

Groeten,

Thomas Vergouwen