Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

CVZ/SVB

Auteur Bericht

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#0 Geplaatst: 2006-08-05 14:33:32

Ik heb een AOW en een  ABP pensioen, en ik heb een formulier E121 aangevraagd, gekregen en ingeleverd bij de CPAM. Ik heb ook deze week weer een opgave van de SVB gekregen, maar nog steeds wordt er geen premie ZVW ingehouden. Ook niet bij het ABP.

Het is toch te mal om waar te zijn. Bijna niet te geloven zelfs: een overheids-administratie die zo achterlijk is, dat ze 8 maanden na dato nog niet op orde zijn. Zij er meer mensen zoals ik, of ben ik de enige, waar niet per ongelukniet wordt ingehouden, maar omdat zij mij het extraatje wel gunnen.....?? :-) 

avatar#3477
edje
Berichten: 0
Reacties: 71

#1 Geplaatst: 2006-08-06 09:53:33

er is een uitspraak vande hoge raad dat de belastingdienst de door hen gemaakte fouten niet op de belastingplichtige meer mogen verhalen.

ik zie niet waarom ,naar analogie ,dit niet voor cvz of svb zou gelden. 

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2006-08-06 10:47:08

Ik denk dat ik gewoon en naheffing krijg: alles in een keer, dus 2 maanden geen AOW en ABP pensioen. Het lijkt mij niet waar, dat de belstingdienst niet zou mogen naheffen.

Maar: zijn er meer mensen, die nog niets hebben betaald?