Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Huizen kopen

Huizen kopen

Hoe om te gaan met de makelaars, notarissen, de bouwers en de Franse ambtenaren (vergunningen).

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Exacte afmetingen eigen grond te weet komen?

Auteur Bericht

avatar#3356
harold
Berichten: 37
Reacties: 42

#0 Geplaatst: 2006-08-11 15:55:26

Hoi,

Aangezien wij maar +- 500 m2 eigen grond hebben wil ik graag de exacte afmetingen daarvan te weet komen, waar of hoe kom ik daar aan en zijn daar kosten aan verbonden?

vr. gr. harold

avatar#3428
jean-paul le chateau
Berichten: 33
Reacties: 933

#1 Geplaatst: 2006-08-11 19:51:41

Als de kadasterkaart niet heel precies is, en dat is vaak het geval, dan huur je een geometre in die de limites van je terrein bepaalt en de opp. bepaalt. Tarieven kunnen per geometre nogal verschillen, even rondshoppen dus. Minimaal een paar honderd euri ben je al gauw kwijt. Vaak een goed idee de buren in zake erbij te betrekken zodat er geen vetes achteraf ontstaan als je bijv. een hek gaat plaatsen... grenzen van een terrein zijn vooral buiten de dorpen/steden vaak een vaag en gevoelig onderwerp.