Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Senlis en zijn nederlanders

Auteur Bericht

avatar#5633
daphna
Berichten: 6
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-09-16 01:27:42

Hoi, een tijdje geleden heb ik een bericht geplaatst over kinderopvang in senlis. er zijn een aantal mensen die persoonlijk contact met me hebben genomen waarvoor ik dankbaar ben. Echter ik heb vernomen dat er Nederlanders zijn die hier wonen en hoogwaarschijnlijk ook nog even oud zijn als ik met kinderen of aankomende kinderen. Ik heb contact gehand met een vrouw die zwanger was en nog werkte. Helaas ben ik haar gegevens kwijt gehad op hotmail. dus kan ik niet meer in contact komen met haar. Ik ben dus nu opzoek naar Nederlanders in Senlis of Chantilly. Laat jezelf kennen. Lijkt me leuk om met meerderen te gaan wandelen met de babies, of samen naar de mooie markten te gaan...... en ervaringen delen.Nou, ik hoop reacties te ontvangen.Vriendelijke groet en fijn weekend iedereen!!!

Daphna

avatar#8204
Catrien
Berichten: 0
Reacties: 1

#1 Geplaatst: 2010-08-09 16:12:26

Hoi Daphna,

Woon je nog steeds in Senlis?

Wij zijn er net (2x) geweest onderweg naar en op terugreis uit de Dordogne en zijn zeer gecharmeerd van dit stadje en de omgeving. We dromen weleens van emigreren naar Frankrijk. En dan is er zo'n mooi plekje zo dicht bij Parijs. Ben benieuwd hoe het jou en je gezin bevalt. Wij hebben kleine kinderen (2 en 4), dus een mogelijke overstap heeft nogal wat voeten in de aarde. We gaan ons nu wat orienteren op wat dat allemaal zou inhouden, ook qua werk/inkomsten. Als je dit nog leest, ik hoor graag. En natuurlijk ook van anderen op dit forum! Specifiek waren wij in Baron, Domaine de Cyclone. Kent iemand dat?