Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

En nog zo'n nieuweling

Auteur Bericht

avatar#5740
petit masje
Berichten: 2
Reacties: 1

#0 Geplaatst: 2006-09-19 15:17:51

Hallo allemaal

of moet ik hier beginnen met : bonjour tout le monde ?

En zelfs daar zal nog een grammaticale vout in zitten. De grammatica heb ik 25 jaar geleden gelaten voor wat het was, niet veel, maar het spreken gaat me gelukkig meer dan touristisch goed af.

Ik wilde me alleen even "aanmelden" als zijnde een nieuwe telg in CdH land met tevens een kleine camping a la ferme. ik zal geen reclame maken want dat is geloof ik "not done" om het maar franstalig te houden. Als alles goed gaat verhuizen we 15 december naar de Charente en hopen daar dan vele mooie jaren te mogen doorbrengen.

Ik ben ook regelmatig te vinden bij de conculega's van het frankrijk.nu forum en zo af en toe heb ik zelf oko nog wel eens een nuttige vraag, nou ja, nuttig voor mij dan :-)

Ik hoop hier ook diverse zaken aan te treffen waar "we" ons voordeel mee kunnen doen en voor nu rest mij niets anders dan een groet

A Bientôt

Arthur & Caroline