Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Juridische zaken

Juridische zaken

Wie in Frankrijk onroerend goed koopt of (ver)bouwt, krijgt met notarissen te maken. Of soms ook met deurwaarders en advocaten.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Bestaat er een wettelijke opzegtermijn vd huiseigenaar naar verhuurmaatschappij?

Auteur Bericht

avatar#3951
Am
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-09-20 18:44:07

Jaren lang hebben wij ons vakntiehuis in Frankrijk verhuurd. Dit deden wij via een tussenpersoon. De tussenpersoon was woordvoerder/handelaar voor een verhuurmaatschappij. Van deze maatschappij ontvingen wij de verhuurinkomsten. De tussenpersoon verzorgde de boekingen.

Inmiddels hebben wij besloten om het huis te verkopen. De tussenpersoon geeft nu aan dat wij een wettelijke opzegtermijn hebben van 3 maanden.

Ik kan er werkelijk niets over vinden op internet. Heeft iemand enig idee of dit klopt?

avatar#3661
leven van alledag
Berichten: 0
Reacties: 7

#1 Geplaatst: 2006-09-21 22:15:45

Ik dacht , in geval van verkoop, dat het 6 maanden opzegtijd is als je een lege woning verhuurt en 3 maanden als het een gemeubeld pand of flat is.

Hilde