Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Even voorstellen

Auteur Bericht

avatar#5756
MarcoLuda
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-10-02 20:24:19

Hallo,

Mogen wij deze rubriek even gebruiken om ons voor te stellen?

Wij zijn Marco (37) en Ludmila (44) en zijn sinds een tijdje in de ban van Frankrijk. Omdat wij over een paar jaar definitief naar Frankrijk willen verhuizen hopen wij op dit forum de nodige info te kunnen krijgen over wat er allemaal bij komt te kijken. We willen dus beslagen ten ijs komen en gezien de eerste indruk van dit forum moet dat hier wel lukken.

Groeten Marco en Ludmila

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#1 Geplaatst: 2006-10-03 00:49:23

Welkom op ons forum. Als je tijd hebt, spit het archief eens door van dit forum. Er zijn al vele honderden nuttige tips en raadgevingen langs gekomen voor mensen die van plan zijn naar Frankrijk te verkassen.

Wim