Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

paarden nieuwsbrief voor 05 gebied

Auteur Bericht

avatar#3523
anna
Berichten: 10
Reacties: 29

#0 Geplaatst: 2006-10-08 12:55:01

Voor wie erin geinterreseerd is, er wordt een nieuwsbrief per e-mail verspreid voor paardenliefhebbers (eigenaren) in het telefoongebied 05.

Ik heb er al veel interresante info uitgehaald en ik kan het iedereen aanraden. Hij is in het engels, maar misschien zijn er onder deze forumlezers ook wel mensen die het leuk vinden om het te vertalen in het nederlands en zo ook de nederlanders op de hoogte te houden in hun eigen taal. Om hem te ontvangen: mail naar horses@allowchange.com met als onderwerp: newsletter.

Doe er je voordeel mee!

Anne

avatar#3523
anna
Berichten: 10
Reacties: 29

#1 Geplaatst: 2006-10-13 10:02:37

vreemd, helemaal geen reacties op mijn mededeling? ach ja er zal vast paardenvolk onder de lezers zijn, maar ja als je een paard hebt ( of meerdere) dan heb je het vaak wel erg druk!

xxxAnna