Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Niet werkende e-mail adressen van forumleden

Auteur Bericht

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#0 Geplaatst: 2006-10-09 22:23:06

Beste medefrancofielen,

het is nu herhaaldelijk gebeurd dat ik aan medeforumleden geen privé-email kon versturen. Ik heb gewoon het vakje 'e-mail' onder hun bijdrage aangeklikt en dan een email aangemaakt. Na een poosje kwam dan een bricht over een niet verstuurbare email omdat het adres niet bekend is.

Wat is er aan de hand?

Wat doe ik fout?

Christian v.Klösterlein

avatar#3122
Rob
Berichten: 13
Reacties: 243

#1 Geplaatst: 2006-10-10 08:56:31

Beste Christian,

Volgens mij doe je niets fout, wat er aan de hand is volgens mij is dat het een gefantaseerd E-mail adres is van meestal een anoniem forum lid, welke op deze wijze nog anoniemer door zijn forum leven wil gaan.

Ik moet je trouwens waarschuwen, verzend niet zomaar een E-mail naar een anoniem forum lid, wees er zeker van dat je hem/haar kan vertrouwen.
Dit omdat de ontvanger, als hij technisch handig is met zijn computer, het ip-adres van je computer kan achterhalen.
Met dit ip-adres kan hij dan een aanval op je computer trachten te doen en daar ben je helaas al eerder slachtoffer van geweest hebben wij tot onze ontzetting moeten meemaken.

Rob van der Veer

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#2 Geplaatst: 2007-02-15 11:07:06

Christian en Rob,

Ik sta zelf zeer wantrouwend tegenover de veiligheid van het internet, maar het verschijnsel waar jullie het nu overhebben is veel vaker het gevolg van het verhuizen van de ene (gratis) provider naar de andere (gratis) provider.

Inbreken is aan de ene kant niet zo eenvoudig, maar als je het kan, dan kun je iemand nagenoeg niet tegenhouden. Er is geen complete bescherming mogelijk.