Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Rapportcijfers over verhuursites vakantiehuizen

Auteur Bericht

avatar#4061
HansKees
Berichten: 1
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-10-20 18:32:00

Het probleem voor de verhuurder van een vakantiehuis is vaak de marketing van zijn huis. Als na veel aanloopproblemen de eigen site 'up and running' is, blijken er weinig bezoekers te komen. Google en andere zoekmachines lijken de site eenvoudigweg niet te zien of ze plaatsen de site op plaats 61789. Dat is allemaal niet zo verwonderlijk. Er zijn namelijk tienduizenden sites over een vakantiehuis in Frankrijk; de competitie is dus enorm groot.

Een mogelijke oplossing is je in te schrijven bij een van de vele verhuursites. Dat creert echter een nieuw probleem. Er zijn namelijk niet enkele sites, maar er zijn honderden van dergelijke sites. De eerste site is gratis, de tweede site lijkt gratis, de derde site is goedkoop en de vierde site is schreeuwend duur. Welke site(s) moet je kiezen? Een typische internet-oplossing is een stelsel van rapportcijfers. Ontwerp een site waarbij de verhuurder een rapportcijfer kan geven aan de sites waar hij is ingeschreven. De bezoeker kan dan in een oogopslag zien welke sites waarschijnlijk aantrekkelijk zijn.

Wie heeft interesse voor zo'n site?