Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Entre bavards

Entre bavards

Deze keuvelhoek is bestemd voor algemene discussies over 'Frankrijk'.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Tour de France 2007

Auteur Bericht

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#0 Geplaatst: 2006-10-29 21:22:32

Hallo allemaal,

Zoals jullie wellicht weten heeft de A.S.O. (de organisator van onder andere de Tour de France) afgelopen donderdag het rittenschema van de Tour de France 2007 bekend gemaakt.

Mocht iemand dat interesseren, dan verwijs ik graag naar het artikel hierover op mijn drietalige blog (voor de meeste artikelen en voor dit artikel dus ook) zodat je alles over de Tour 2007 in het Nederlands kunt lezen :-)!!

Uiteraard heeft A.S.O. bij de presentatie weer eens de nadruk gelegd op het feit dat ze wederom hard zullen optreden tegen doping en er dus alles aan zullen doen om deze Tour dopingvrij te laten verlopen. Laten we het hopen!!

En nu maar hopen dat ik weer een dagje mee kan rijden of als VIP erbij mag zijn ;-).

Groeten,

Thomas Vergouwen