Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

4x4

Auteur Bericht

avatar#3523
anna
Berichten: 10
Reacties: 29

#0 Geplaatst: 2006-11-01 14:13:05

beste forumluitjes, in december komt onze langgekoesterde droom uit, een Landrover defender! we willen graag mooie, niet te moeilijke, offroad ritten maken hier in de limousin. Voordat er weer mensen gaan steigeren.... met RESPECT voor de natuur en andermans eigendommen en natuurlijk vergeten we niet de ruiters, wandelaars en offroad motorrijders met respect voor te laten gaan... pfff ZO GOED??

wie kent mensen of clubs die net als wij willen genieten van de 4x4 en misschien gezamelijk leuke dingen willen gaan doen?

Anna

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#1 Geplaatst: 2006-11-04 22:25:40

Anna,

vroeger zocht je een auto die bij je behoeftes paste, nu zoek je het terrein dat bij je auto past. Leuk?

Terreinautos zijn voor wegomstandigheden gemaakt die wij niet meer hebben, en waar deze aanwezig zijn is het meestal verboden te rijden.

Desondanks: veel plezier met je LaRo!

Christian v.K.

avatar#4137
mvdlans
Berichten: 0
Reacties: 2

#2 Geplaatst: 2006-11-26 12:48:15

Hallo Anna,
De Limousin ken ik persoonlijk niet. Op de IGN kaarten staan alle soorten paden aangegeven, inclusief degene die zijn afgesloten voor verkeer. Wil je een groter gebied bestrijken dan heb je de fietskaarten (1 op 50.000) die ook een prima beeld geven van de situatie. Gewoon in de legenda naar het symbool voor halfverharde wegen zoeken en rijden maar!
Heel veel plezier met jullie Laro, ik ben zelf m'n 109 aan het restaureren, erg leuk.
Succes, 
Michiel