Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Gaat VVD overstag?

Auteur Bericht

avatar#3261
engel
Berichten: 1
Reacties: 27

#0 Geplaatst: 2006-11-02 16:14:18

Vanmiddag vertelde een kennis mij dat er op woensdag 1 november op BVN, in een uitzending van Studio NL, Mark Rutte werd geïnterviewd. Een van de onderwerpen was de nieuwe zorgverzekering. Rutte zei dat het nieuwe stelsel grandioos was, op één punt na: de positie van de Nederlanders in het buitenland, die gingen er wel heel erg op achteruit.  Daar was niet voldoende over nagedacht. Maar hij wist zeker dat dit gecorrigeerd zou worden. Hij kon er niet meer over zeggen want de zaak was “onder de rechter”.  Omdat deze zaak mijn vriend niet rechtstreeks raakt, kon hij me niet meer vertellen. Geeft niet, zei ik, dit staat zonder twijfel uitgebreid beschreven op onze diverse forums. Ik ging bladeren, maar kan tot mijn verbazing niets vinden. Heeft iemand deze uitzending gezien en zo ja, dan zou ik een uitgebreider verslag zeer op prijs stellen.En nog een hopelijk overbodige opmerking: Ga nu niet weer direct VVD stemmen; eerst zien, dan geloven!

avatar#3228
casquil
Berichten: 1
Reacties: 20

#1 Geplaatst: 2006-11-04 08:21:17

Dag,

Rutte is in het kader van zijn verkiezingstournee naar Vlaanderen geweest.

Daar is hij wellicht geknipt en geschoren.

Dag,

Boude

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#2 Geplaatst: 2006-11-04 19:10:34

De uitzending van BVN is nog eens te horen en te zien op de website van BVN. Ga naar www.bvn.nl en dan via Programma's naar Studio NL. Het hele interview is dan beschikbaar.

Wim