Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Over het forum en de website

Over het forum en de website

De plaats voor reacties op vorm en functie van dit forum en de website Wonen en leven in Frankrijk

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

afmelden automatische email

Auteur Bericht

avatar#3193
patricia
Berichten: 8
Reacties: 13

#0 Geplaatst: 2006-11-28 01:37:28

Ik heb me aangemeld om automatisch berichten van dit forum via de email te krijgen.

Waarschijnlijk mijn fout maar ik dacht dat ik alleen berichten zou krijgen over het onderwerp waar ik op reageer of van degenen die weer op een bericht van mij reageren.

Nu krijg ik dus van alles binnen en daar wil ik weer vanaf.

Hoe moet ik me nu weer afmelden?

Patricia

avatar#322
thover
Berichten: 8
Reacties: 566

#1 Geplaatst: 2006-11-28 21:38:15

Hoi Patricia,

Als je op de website naar het forum gaat en inlogt komt er aan de linkerkant onder de link Inloggen (die dan nutteloos daar nog staat omdat je al ingelogd bent!) een link Eigen gegevens te staan.

Als je op die link klikt krijg je je eigen gegevens te zien en onderaan de pagina een lijstje van de onderwerpen of rubrieken (die op deze pagina ineens Forum(s) heten) waarvoor je ingeschreven bent om een nieuwe mail te ontvangen. Je kunt daar het hokje achter de betreffende onderwerpen of rubrieken aanvinken en vervolgens op uitschrijven klikken om geen e-mail meer te ontvangen.

Op dit forum is het mogelijk om mails te ontvangen over:

- alle nieuwe berichten in een bepaalde rubriek

- alle antwoorden op een bepaald onderwerp

Helaas is het niet (zoals in de meeste "standaard" fora wel) mogelijk standaard een e-mail te ontvangen als er een antwoord wordt geplaatst op een bericht wat je zelf gestart bent of waar je zelf ook al eerder een antwoord op hebt gegeven :-(. Misschien een ideetje (YAFbDAiP zou ik haast zeggen ... - kort voor "Yet Another Functionality by Default Available in phpBB ;-) om dit toe te voegen Wim?!

Groeten,

Thomas Vergouwen