Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Tegelzetter gevraagd/gezocht

Auteur Bericht

avatar#4169
Merie
Berichten: 4
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-12-12 10:03:14

Wij hebben voor medio januari voor ongeveer 10 dagen een tegelzetter (op uurbasis) nodig tbv betegelen badkamer en terras (het laatste is uiteraard afhankelijk van het weer).

Wie weet er iemand in de omgeving Haute Pyrenees? Graag nederlands of engels sprekend, gezien het feit dat wij de franse taal (nog) niet optimaal beheersen.

Merie

avatar#4046
artisan 51
Berichten: 3
Reacties: 5

#1 Geplaatst: 2006-12-12 12:44:04

hallo marie,

ik wil even reageren op je vraag naar een tegelzetter,ik kan met mijn compagnon in 5 dagen je badkamer in orde maken , ik ben nederlander en hij engelsman, wij komen uit de la creuse, mits wij kunnen overnachten is dit karwei geen probleem, je   kan  via dit emailadres mailen of bellen: 0031 0617600925

groet ,

martin

avatar#3122
Rob
Berichten: 13
Reacties: 243

#2 Geplaatst: 2006-12-14 09:17:41

Beste Merie,

Dit vind ik geen handig aanbod van je.
Had je niet beter de hoeveelheid tegelwerk voor je badkamer en je terras kunnen aangeven in vierkante meters wandtegels, vierkante meters vloertegels en vierkante meters terrastegels in plaats van 10 dagen werk.
Dan had je wellicht een andere aanbieding gehad dan de 2 man 5 dagen die je nu krijgt, wellicht lager (of hoger als je zelf niet goed kan schatten).
Op deze manier stemt de aanbieder natuurlijk direct zijn uren af op jouw vraag en loop je het risico dat als hij het werk ziet (of bezig is) dat het langer gaat duren.

Dan nog het terras tegelwerk in de winter, ik weet niet hoe hoog je in de Haute Pyrenees zit maar als er nachtvorst kan voorkomen dan zou ik geen terras laten leggen.

Rob van der Veer