Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Werkring.fr

Auteur Bericht

avatar#4180
Werkring.fr
Berichten: 3
Reacties: 0

#0 Geplaatst: 2006-12-20 07:24:14

Als trouwe bezoeker van de verschillende fora over het leven en ook het werken in Frankrijk heb ik vaak berichten gelezen over vraag en aanbod van werk door en voor Nederlanders en Vlamingen.

Zeker, er zijn legio vacaturesites waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Echter wil ik met mijn opzet bereiken dat vraag en aanbod door en voor Nederlanders gestructueerd wordt aangeboden en niet dreigt te verstikken tussen berichten op de fora.

Ik hoop dat ik in mijn opzet kan slagen en dat U regelmatig gebruik maakt van mijn non-profitdiensten, niet alléén door de berichten en de verhalen op de site te lezen, maar ook door het aanmelden van vacatures. Alléén daardoor kan ik mijn site actueel en interessant houden.
Door middel van het sturen van een emailbericht aan Uw vrienden, familie en bekenden over het bestaan van werkring.fr kunt U meer bekendheid te geven aan mijn diensten.

Hartelijk dank voor Uw medewerking en veel leesplezier op werkring.fr

Met vriendelijke groet,
Paul Subelack