Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

aansluiten keramische plaat

Auteur Bericht

avatar#4029
a3
Berichten: 1
Reacties: 3

#0 Geplaatst: 2007-02-09 19:17:02

Beste Forumleden,

Wij gaan onze keuken in ons huis in Frankrijk verbouwen. De aansluiting van de keramische plaat schijnt in Franrkijk anders te zijn dan bij ons in Nederland. Wij gebruiken 2x 230 volt, in Frankrijk schijnt dat niet te mogen maar wordt de plaat gewoon over 220 aangesloten en hoger afgezekerd. Wie weet of dit klopt, we willen de apparatuur nl. bij Ikea in nederland kopen.

met groet, Adrie

avatar#3205
eisbeer
Berichten: 19
Reacties: 31

#1 Geplaatst: 2007-02-09 19:49:09

Een kookplaat (plaque de cuisson) wordt hier idd aangesloten op de 220 V. De bedrading is 6mm^2 (in 25 mm buis) en de aansluiting is met een speciale inbouwdoos.

Kan zo snel geen link vinden maar als je even zoekt op www.legrand.fr of www.hager.fr is er wel een plaatje te vinden hiervan.

Gijsbert