Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Bouwen, verbouwen en klussen

Bouwen, verbouwen en klussen

Uitwisselen van bouwkundige ervaringen, zelf je Franse huis opknappen of verbouwen.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Klussen en bouwen op de site

Auteur Bericht

avatar#6785
Wim
Berichten: 188
Reacties: 2882

#0 Geplaatst: 2007-03-16 21:25:38

Uitbreiding rubriek bouwen
Met ingang van deze week is de rubriek Bouwen van deze website omgedoopt in Klussen en bouwen. Naast de bekende hoofdstukken Aannemers en Regelgeving zullen de komende weken praktische verhalen worden gepubliceerd over het al dan niet zelf bouwen of verbouwen van het Franse huis. De artikelen zijn geschreven door Christian von Klösterlein, zeer bekend van het forum van deze website. Aan de orde komen in de komende weken: dak en zolder, muren en scheidingswanden, elektriciteit en gas, sanitair inclusief fosse septique, CV, haarden en airco, deuren, ramen en luiken e.a. We beginnen met het hoofdstuk Voegen.

Wim

avatar#3509
Christian-le-Bricoleur
Berichten: 151
Reacties: 2902

#1 Geplaatst: 2007-03-17 08:48:42

Beste klussers,

het is voor mij een eer op de website van Wim Bavelaar klusadviezen te mogen geven.

Het gaat om stukken die ik geschreven heb naar aanleiding van discussies in dit forum of na bouwwerkzaamheden, die ik zelf uitgevoerd heb.

In de toekomst zal het makkelijk zijn in het forum beknopte adviezen te geven en dan op de meer uitgebreide informatie (en de afbeeldingen) op de website te verwijzen.

Met groeten aan alle bricoleurs!

Christian von Klösterlein

- Hoe meer je weet hoe beter je beseft dat je niet alles kan weten -