Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Dagelijks leven, werken

Dagelijks leven, werken

De taal en cultuur, gebruiken en gewoonten, eten en drinken, recepten

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

theatre amateur dans l'aveyron

Auteur Bericht

avatar#3223
ineke
Berichten: 9
Reacties: 52

#0 Geplaatst: 2007-03-19 19:16:38

Ik woon sinds 2004 permanent in de Aveyron. Was in NL theaterdocent en ben nu in de omgeving cursussen (in het Frans, help!) aan het geven. Een van mijn activiteiten is de regie van Le Malade Imaginaire met 25% van de dorpsbevolking (het dorp waar wij wonen telt iets meer dan 100 inwoners). Acteurs, costumières, decoristes etc. iedereen werkt mee:gepensioneerde boeren, de infirmière, een lyceène

Allemaal amateurs die nog nooit in hun leven iets aan toneel gedaan hebben. We zweten al vanaf september en 1 juni zullen we sous chapiteau op het jaarlijks dorpsfeest de representation houden.

Pers (o.a. de grand Aveyron en radio Totem) zijn al langs geweest. Misschien zijn er mensen die het leuk vinden om op de hoogte gehouden te worden of op 1 juni te komen kijken.

Mail me dan even!

Ineke

avatar#4416
Prinsesje
Berichten: 46
Reacties: 734

#1 Geplaatst: 2007-03-20 01:03:52

De Aveyron is voor mij te ver weg maar ik vind het geweldig wat je doet. Echt leuk dat de mensen uit het dorp zo enthousiast zijn. Ik geloof zeker dat het een klus is. Als je in 2004 nog < Survival French> spraken nu dit doet. Chapeau zegt men dan geloof ik. Met name de kleine verschillen in sfeer, subtiele dingetjes en zo zal niet gemakkelijk zijn als het je moers taal niet is.

Veel succes!

Ingrid

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#2 Geplaatst: 2007-03-20 09:29:08

Ineke,

Ook voor mij is de Aveyron te ver weg maar ik heb even je website doorgespit en ik vind het werkelijk schitterend wat je in dat dorpje voor elkaar krijgt. Knap en moedig en een groots voorbeeld van de "valeur ajoutée" van een "expatriée".

Steven

avatar#
onbekend
Berichten:
Reacties:

#3 Geplaatst: 2007-03-30 17:55:39

Van mij OOK Ineke,

Echt groots dus...als ik kan dan kom ik gewoon kijken én luistren daar!

Erik