Informatie


Forum ArchiefIn december 2012 zijn deze website en het daaraan gekoppelde forum overgegaan naar een nieuwe omgeving. Bij de overzetting is het archief van het forum niet meegegaan, maar wel behouden en via het onderwerpenoverzicht te raadplegen. Reageren op oude berichten of het posten van nieuwe berichten is niet meer mogelijk. De zoekmachine van dit forum archief functioneert wel.Rubriekenoverzicht > Geldzaken

Geldzaken

Belastingen, (sociale) verzekeringen, banken, geld overmaken naar Frankrijk, hypotheken.

Vragen stellen kan hier niet meer; antwoorden vinden wel. Gebruik daarvoor de zoekmachine.
Niets gevonden? stel dan uw vraag op het actuele forum

 Zoek in het forum archief naar: 

Onbekende afschrijvingen via BNP!!

Auteur Bericht

avatar#4446
harv
Berichten: 3
Reacties: 2

#0 Geplaatst: 2007-03-25 21:35:04

Hoi,

Ik zit met het probleem dat er met de omschrijving reglement tip impot cer met daarachter dan een lang nr op 22/01/07 een bedrag werd afgeschreven van 347 euro, daar ik hiervan niets wist heb ik dit laten terug storten door BNP met tevens het verzoek dat ik wilde weten wie en waar dit had gedaan om in de toekomst dit te voorkomen.

Geen reactie daarop na meerdere verzoeken en nu is op 20/03/07 er weer 347 euro afgeschreven met de omschrijving vir cpte a cpte emis prel impot, wie weet hoe of wat ik verder moet doen.

De gemeente van mij waar ik het huis heb, zegt dat zij er niets mee te maken hebben, dus ik weet echt niet waar ik verder zoeken moet.

Een bank moet toch kunnen vertellen wie er van mijn rekening afschrijft?

vr. gr. Harold

avatar#4115
Taciturne
Berichten: 62
Reacties: 2190

#1 Geplaatst: 2007-03-25 21:55:31

Lijkt erop det de Impôts een "prélèvement" hebben gedaan. Ogenblikkelijk naar de Trésor Public gaan. Reken maar niet dat de bank dit zomaar kan terugstorten.

Teruggave kan enkele maanden op zich laten wachten, ken meer van dit soort gevallen.

Bon courage!

Steven

avatar#4446
harv
Berichten: 3
Reacties: 2

#2 Geplaatst: 2007-03-25 22:11:07

Het bedrag heeft men (bnp) laten terugstorten op mijn rekening maar 14dagen  later is er weer dit bedrag afgeschreven, een bank moet mij toch kunnen vertellen welke persoon/ instantie met woonplaats daarbij geld afschrijft van mijn rekening?

Harold